Αστυνομικοί έτρεχαν με κατασχεμένη Huracan

Σχετικά άρθρα

Lambo

Θέλω πολύ να δικαιολογήσω τους Βρετανούς αστυνομικούς για την πράξη τους, αλλά θα είμαι σκληρός και δεν θα το κάνω. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Σε ένα έλεγχο ρουτίνας μιας άσπρης Lamborghini Huracan με βρετανικές πινακίδες κυκλοφορίας, οι αρχές βρήκαν ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε μια Λονδρέζικη εταιρία ενοικιάσεων, ονόματι City Supercars, η οποία νοικιάζει πολυτελή αυτοκίνητα και supercars για γάμους, ειδικές εκδηλώσεις ή για διασκέδαση.

Ο οδηγός πήγαινε τον “ταύρο” σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Heathrow, με τον έλεγχο της αστυνομίας να βλέπει ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου έληγε εκείνη την ημέρα, με τα μεσάνυχτα να απείχαν λίγα λεπτά. Ο ιδιοκτήτης είχε ανανεώσει την ασφάλεια, αλλά δεν είχε εμφανιστεί στη βάση δεδομένων, και έτσι οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, παρότι ο οδηγός κάλεσε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, που τυγχάνει να είναι δικηγόρος, και έστειλε με email τα στοιχεία της νέας ασφάλειας. Προφανώς ήθελαν πάση θυσία να κάνουν βόλτα το αυτοκίνητο…Έτσι και έγινε!

Το επόμενο πρωί, ο ιδιοκτήτης, Erwyn Mackee, πήρε πίσω το αυτοκίνητο του, και από το GPS του αυτοκινήτου είδε ότι η Huracan οδηγήθηκε με ταχύτητες 63, 53, και 47 μιλίων (101, 85, 76 χλμ/ώρα) σε περιοχή με όριο τα 30 μίλια/ώρα (48 χλμ/ώρα). Ο Mackee έκανε επίσημη καταγγελία του γεγονότος, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση από τις αρχές.

ΠηγήThe Mirror

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...