Το ακριβότερο ελαστικό του κόσμου αξίας €535.000

Σχετικά άρθρα

World Most Expensive Tire (1)

Όταν η ματαιοδοξία των Αράβων πλησιάζει τα όρια της γραφικότητας, γεννάται το ακριβότερο ελαστικό του κόσμου. Δημιουργία της Z Tyre, το συγκεκριμένο ελαστικό κοστίζει 600.000 δολάρια (€535.000) και μην φαντάζεσαι πως διαθέτει κάτι το εξωγήινο ή κάποια ειδική σύνθεση στο πέλμα.

Η εταιρία από το Dubai απλά τοποθέτησε στο πλάι του ελαστικού χρυσό 24 καρατίων και διαμάντια, εκτοξεύοντας έτσι την αξία του, βάζοντας την στο βιβλίο Γκίνες, ως την εταιρία με το ακριβότερο ελαστικό του κόσμου.

Το ελαστικό διαστάσεων 295/35 ZR21, πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι του ποσού των 600.000 δολαρίων, με όλα τα χρήματα τα πηγαίνουν στο ίδρυμα Zenises που υποστηρίζει εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...