Μπορείς να αγοράσεις μια καινούρια Shelby GT500 του 1967

Σχετικά άρθρα

1967_Shelby_GT500

Για να προσθέσεις στο γκαράζ σου σήμερα μια Shelby GT500 του 1967, θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός και να βρεις μια που πωλείται, με τις τιμές της να κυμαίνονται γύρω στα 150.000-180.000 δολάρια, ή να πας στην Revology για να σου φτιάξει μια ολοκαίνουρια από το μηδέν.

Η συγκεκριμένη εταιρία από το Orlando των Η.Π.Α. έγινε γνωστή από τις ανακατασκευές παλιών και θρυλικών μοντέλων της Ford, και ένα από αυτά θα είναι και η GT500 που ετοιμάζει. Η Revology είναι μια από τις τρεις εταιρίες που έχει δώσει την άδεια η Shelby για την κατασκευή πιστών αντιγράφων.

Η τελευταία δημιουργία της αμερικάνικης εταιρία θα βγει στην παραγωγή σε ένα χρόνο, και θα είναι ένα από τα καλύτερα restomoded αυτοκίνητα που έχει φτιάξει, δηλαδή μια “καινούρια” GT500, με μοντέρνα μηχανικά μέρη.

Η GT500 του 1967 είναι ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα της Shelby, με το μοντέλο της Revology να διαθέτει τον 5,0-λιτρο V8 κινητήρα της σημερινής Mustang GT, απόδοσης 435 ίππων, περίπου 1,7 φορές πιο δυνατός από τον αυθεντικό V8 428 κυβικών ιντσών ή 7-λίτρων, με το βάρος του να είναι περίπου 250 κιλά λιγότερα από το σημερινό muscle car.

H εταιρία δεν έχει ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με την τιμή της και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά δέχεται επιστρεφόμενη προκαταβολή 10.000 δολαρίων, με την τιμή της να αναμένεται στα 150.000 δολάρια.

ΠηγήRevology

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...