Η Pagani παρουσίασε την ανοικτή έκδοση της Huayra

Σχετικά άρθρα

pagani-huayra-roadster-teaser

Τυχεροί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο San Cesario sul Panaro, εκεί που βρίσκεται το καινούριο εργοστάσιο κατασκευής supercar, το εργοστάσιο της Pagani . Οι εκλεκτοί πελάτες της ιταλικής φίρμας, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ολοκαίνουρια ανοικτή έκδοση της πετυχημένης Pagani Huayra. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου με μαζική παρουσία καλεσμένων.

Η ανοικτή Huayra ήταν εκεί μόνο για τα μάτια των εκλεκτών πελατών και όλα εξηγούνται από την φωτογραφία – πρόσκληση της εκδήλωσης η οποία έχει διαρρεύσει.

Ωστόσο, η επίσημη ιστοσελίδα της Pagani μας δίνει μία ένδειξη σχετικά με το θέμα του καινούριου εργοστασίου :

Σας ενημερώνουμε ότι οι περιηγήσεις στο εργοστάσιο (μια ευκαιρία που συνήθως παρέχεται από τη Pagani) θα ανασταλεί από τις 10 Ιουνίου-17 Ιουλίου, ώστε να επιτραπεί σε όλες μας τις υπηρεσίες να μεταφερθούν στο νέο μας εργοστάσιο.

Μέσα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία – πρόσκληση, όπου απεικονίζεται η καινούρια Pagani Huayra Roadster, ξεχωρίζουμε το πίσω μέρος αυτής και την ανανεωμένη “ουρά” του αυτοκινήτου. Η παρουσία ανθρακονήματος είναι εμφανές, γεγονός που κάνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ακόμη πιο όμορφο και αισθητικό.

Δεδομένος θεωρείται ο περίφημος twin-turbo V12 κινητήρας, με υπογραφή από την AMG, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει να τοποθετεί ο Horacio Pagani στ’αυτοκίνητα του. Σίγουρα, για να ονομάζεται ένα αυτοκίνητο “κόσμημα” δεν αρκεί μόνο ο σχεδιασμός του και η καινοτομία του, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η καρδιά που υπάρχει μέσα στ’αυτοκίνητο. Στη περίπτωση της Huayra Roadster, ο ιταλικός σχεδιασμός και ο κινητήρας από AMG καθιστούν το ιταλικό supercar σαν ένα πραγματικό “κόσμημα”.

Επίσης, το νέο εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το παλιό εργοστάσιο (περίπου 600 πόδια μακριά), όπου είχαμε την ευκαιρία να το επισκεφτούμε το 2013, είναι ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Pagani ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει μόνο 100 Huayra Roadsters, όπως είχε κάνει και με τη Coupe έκδοση του μοντέλου, όμως στο καινούριο εργοστάσιο θα έχει τη δυνατότητα μεγαλύτερης παραγωγής.

Βλέποντας την Ιταλική φίρμα να λανσάρει πριν λίγο χρονικό διάστημα τη σκληροπυρηνική Huayra BC (20 κομμάτια) και την αναβάθμιση του πακέτου Tempesta για τη Huayra Coupe, καθώς επίσης και τη παρουσίαση της ανοικτής Huayra, τότε καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία τυγχάνει μίας σημαντικής ανάπτυξης. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά μόνο να θαυμάζουμε τον ιδιαίτερο ιταλικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με τις φοβερές επιδόσεις. Η επίσημη παρουσίαση της Huayra Roadster στο ευρύ κοινό, αναμένεται να γίνει στο περιθώριο του Pebble Beach τον Αύγουστο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...