Zandvoort 2001: Ο θεαματικότερος τελευταίος γύρος της νέας εποχής του DTM

Σχετικά άρθρα

33333

Είδαμε προηγουμένως το ρεσιτάλ οδήγησης του Nigel Mansell στο βρεγμένο Donington του 1998, τώρα, μεταφερόμαστε στην Ολλανδία για το πρωτάθλημα της νέας εποχής, πλέον, του DTM και πιο συγκεκριμένα, στην πίστα του Zandvoort το 2001.

Ο “Μr. DTM”, 5 φορές πρωταθλητής του θεσμού, Bernd Schneider, έχει ήδη εξασφαλίσει τον τρίτο τίτλο του από τον προηγούμενο γύρο στο Α1-Ring στην Αυστρία και στον αγώνα που έλαβε χώρα στην ολλανδική πίστα, συνέβη ο θεαματικότερος τερματισμός στη σύγχρονη εποχή του DTM. O Christian Abt, με το Audi TT-R, είχε αναδειχθεί νικητής στο “sprint” των 35 χιλιομέτρων που από τα αποτελέσματα αυτού, προέκυπτε η σειρά εκκίνησης του κυρίως αγώνα των 100 χιλιομέτρων.

Ωστόσο, ο Uwe Alzen με τη μαύρη CLK-DTM, αποτέλεσε σοβαρό αντίπαλο για τον Γερμανό οδηγό της Audi, με τις επαφές, τα “τζαρτζαρίσματα” μεταξύ των δύο οδηγών να δίνουν και να παίρνουν καθ’όλη τη διάρκεια του τελευταίου γύρου.

Δε θα σου μαρτυρήσω τον νικητή του αγώνα, απλά θα πω, ότι ο δεύτερος είχε διαφορά 0,3” από τον πρώτο και ότι τρίτος τερμάτισε ο Schneider με τη CLK-DTM.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...