Οι Clarkson, Hammond και May δημιουργούν ένα πρωτότυπο Social Media

Σχετικά άρθρα

DRIVETRIBE-CAR1Τους γνωρίζουμε ως ένα “τρίο” που πραγματικά άφησε εποχή στο Top Gear, μέχρι τη στιγμή που αποχώρησαν. Ήταν όμως σχεδόν σίγουρο πως δεν θα άφηναν να πάνε χαμένες οι αυτοκινητικές εμπειρίες που είχαν αποκτήσει κατά τη μακρόχρονη συμμετοχή τους ως παρουσιαστές σε αυτό.  Σχεδόν αναμενόμενη λοιπόν και πολλά υποσχόμενη η νέα τους εκπομπή “The Grand Tour“, που πρόκειται να ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Amazon Online.

Εκτός όμως από μια εκπομπή για αυτοκίνητα, ανακοινώθηκε και η δημιουργία ενός εντελώς πρωτότυπου social media (άσχετου με την εκπομπή), που θα είναι όπως δηλώνουν “σαν Facebook για αυτοκίνητα”. Μπερδεύει λίγο αυτός ο προσδιορισμός, αλλά στην ουσία πρόκειται για μια πρωτότυπη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που θα είναι εστιασμένη μόνο σε θέματα γύρω από την αυτοκίνηση . Το όνομα αυτού “DriveTribe“! Οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, με συζητήσεις, σχόλια, φωτογραφίες και με videos. Σίγουρα τώρα θα αναρωτιέσαι, για το κατά πόσο είναι πρωτότυπη αυτή η ιδέα. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ μέχρι που συμφώνησα με τον Hammond που δηλώνει:

Οι gamers έχουν το Twitch, οι ταξιδιώτες το Trip Advisor, αλλά οι άνθρωποι που είναι μέσα στα αυτοκίνητα δεν έχουν τίποτα!

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και η δήλωση του Clarkson για το νέο τους δημιούργημα:

Δεν καταλάβαινα τι είναι το DriveTribe μέχρι που ο Hammond είπε πως θα είναι σαν το YouP#rn, μόνο με αυτοκίνητα!

Devices

Σύμφωνα με πληροφορίες του CEO του DriveTribe, Ernesto Schmitt, εμπνευστές αυτής της ιδέας είναι οι ίδιοι οι παρουσιαστές με χορηγούς τουλάχιστον για αρχή τους ίδιους και τον Andy Wilman, πρώην Διευθυντή Παραγωγής του Top Gear, και νυν στο The Grand Tour. Στο site θα συμμετέχουν και οι ίδιοι γράφοντας, ενώ θα υπάρχει και κανονικό εκδοτικό προσωπικό για διάφορα θέματα.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν τελικά θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες τους και θα προσελκύσουν τους λάτρεις της αυτοκίνησης ανά τον κόσμο. Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει από το προσεχές φθινόπωρο.

ΠηγήDriveTribe

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο gov.gr το ΚΤΕΟ και οι πόντοι ποινής

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά και άμεσα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τους πόντους που έχουν λάβει στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς...

Το ΚΤΕΟ και το Point System στη ψηφιακή εποχή. Όλα τα σχετικά έγγραφα των οχημάτων στο auto.gov.gr

Σειρά νέων ψηφιακών υπηρεσιών θέτει σε λειτουργία το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως περιγράφεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη από τον Υπουργό...