BMW 528i M Performance αποκλειστικά για την Μαλαισία

Σχετικά άρθρα

bmw-528i-m-performance-edition-malaysia-1

Η BMW για το εορτασμό των 100 χρόνων συνεχίζει να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της. Αυτή την φορά παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Σειράς 5, που αφορά μόνο την αγορά της Μαλαισίας, την 528i M Performance. Με αυτή την έκδοση θέλει να προσφέρει στους πελάτες της, την ανώτερη εμπειρία ιδιοκτησίας ενός οχήματος της BMW.

Η έκδοση αυτή φορά το πακέτο M Perfornance το οποίο βελτιώνει το σχεδιασμό και την αεροδυναμική. Αποτελείται από νέα μάσκα εμπρός σε γυαλιστερό μαύρο, μπροστινό splitter από carbon, αεροτομή στο πορτμπαγκάζ από το ίδιο υλικό, νέες πλαϊνές ποδιές και σήματα M Performance. Διαθέτει στάνταρ φώτα LED, 19άρες ζάντες αλουμινίου, αυτόματο κλιματισμό 4 ζωνών, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Harman Kardon, ηλιοροφή, head-up-dislplay και πολλά άλλα.

Κινείται από ένα τετρακύλινδρο 2,0 λίτρο TwinPower Turbo με 240 άλογα και 350 Nm ροπής, με την δύναμη να περνά σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της ZF. Τα 0-100 έρχονται σε 6,2 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

Η έκδοση αυτή θα περιοριστεί σε 100 μονάδες και η τιμή του ανέρχεται σε RM 363.800 ή 82.497 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία, που την κάνει 3,400 ευρώ φθηνότερη από την κανονική 528.

ΠηγήBMW

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...