Η Apple πατεντάρει αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης

Σχετικά άρθρα

Καταρχάς όπως θα έχεις ψιλιαστεί, δεν έχει σχέση με το Apple Car, αλλά είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την BAE Systems και με μια ακόμη σουηδική εταιρεία που ειδικεύεται στα ερπυστριοφόρα και τα στρατιωτικά οχήματα.

apple-steering-patent- (6)

Όπως φαίνεται και στο σχήμα η αμερικάνικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας δημιούργησε το κεντρικό τμήμα μεταξύ 2 ερπυστριοφόρων τμημάτων, το οποίο μάλλον έχει ενεργή οδήγηση, δηλαδή εκτελεί και χρέη συστήματος διεύθυνσης, αντίστοιχο με αυτά που έχεις δει σε μηχανήματα έργων, κυρίως γαιοπροωθητές. Όλα τα λεφτά είναι στο packaging, μιας και αυτό το εξάρτημα είναι αλεξίσφαιρο και εσωκλείει την καλωδίωση, υδραυλικά συστήματα, την μετάδοση κίνησης μεταξύ των 2 τμημάτων και έχει μηχανισμούς που αποτρέπουν την δημιουργία πάγου αλλά και της συγκέντρωσης χώματος και πετρών φέρνοντας μια μικρή επανάσταση στα αρθρωτά συστήματα διεύθυνσης.

apple-articulated-patent (1)

Η Apple, σίγουρα πήρε χρήσιμα μαθήματα στον σχεδιασμό αυτοκινητιστικών συστημάτων από την συμμετοχή της σε αυτό το project. Τώρα για το αυτοκίνητο της θα χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα