O Dwayne Johnson τα βάζει με τους ηθοποιούς του Fast and Furious 8

Σχετικά άρθρα

Fast-and-furious-8- Dwayne The Rock Johnson

O πολύς Dwayne ‘The Rock” Johnson δεν μασάει τα λόγια του και μέσω του Instagram του, εξέφρασε την απογοήτευσή του για κάποιους από τους άνδρες ηθοποιούς του Fast and Furious 8. O Johnson που υποδύεται τον ρόλο του Luke Hobbs στις διάσημες στο franchise, αποκάλεσε τους συμπρωταγωνιστές τους “candy asses”.

Συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα παραγωγής, η Universal αλλά και οι γυναίκες συμπρωταγωνίστριες του ήταν άριστοι, αλλά ορισμένοι άνδρες ηθοποιοί, όπως έγραψε ο The Rock, στερούνται από επαγγελματισμό και πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά. Τα γυρίσματα της νέας ταινίας ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα με τον Johnson να μην αποκαλύπτει τα ονόματα των συναδέλφων του που τον εξόργισαν.

Να θυμίσω πως η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017 και σε αυτή θα δούμε δεκάδες βελτιωμένα αυτοκίνητα. Το καστ των ηθοποιών, εκτός από τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris αποτελείται από την Helen Mirren, την Charlize Theron, τον Dwayne “The Rock” Johnson, τον Jason Statham και τον Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει.

Bonus! Δες τον Dwayne Johnson μαζί με τον Kevin Hart να παίζουν με ένα monster truck.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr