Διαφήμιση της Audi απαγορεύτηκε για τον πλέον ηλίθιο λόγο

Σχετικά άρθρα

eyeΓια την ανθρώπινη ανοησία και το αήττητο σερί που τρέχει, τα έχει πει ο Αϊνστάιν. Υπάρχει και το πιο λαϊκό ρητό που αποθαρρύνει κάποιον νοήμων να ανταγωνιστεί έναν ανόητο σε ηλιθιότητα, καθώς ο δεύτερος είναι σαν να παίζει πάντα εντός έδρας.

H Audi έπεσε θύμα μιας σουρεαλιστικής κατάστασης, και αναγκάστηκε να κατεβάσει μια φοβερή διαφήμιση. Δες την λίγο και συνεχίζουμε:

https://www.youtube.com/watch?v=AocJPZxK-t0

Ωραία και πρωτότυπη, ε; Η βρετανική αρχή διαχείρισης διαφημίσεων, όμως, αφού εξέτασε την καταγγελία ενός ατόμου, αποφάνθηκε πως η διαφήμιση προωθεί την επικίνδυνη οδήγηση και την καταστρατήγηση του Κ.Ο.Κ.

Το πλάνο που δείχνει να αντανακλά το τούνελ, ήταν αυτό πάνω στο οποίο βασίστηκε η απίστευτη απόφαση, με την αιτιολόγηση πως “ωθεί τους καταναλωτές σε παραβάσεις των ορίων ταχύτητας στους δημόσιους δρόμους”. Η VW αναγκάστηκε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση πως η ταχύτητα στην οποία απαθανατίζεται το R8 δεν υπερέβη ποτέ το αστικό όριο των 30 μιλίων/ώρα.

Επιπλέον, η Audi έδωσε εξηγήσεις, υποστηρίζοντας πως σκοπός του διαφημιστικού είναι να αναδείξει τον V10 κινητήρα, τα κεραμικά φρένα και το 7-ταχυτο S- Tronic κιβώτιο, υπογραμμίζοντας πως προωθεί την οδήγηση σε πίστα, ενώ και η ίδια η κίνηση του ματιού δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.

Αναμένεται αντικατάσταση της επίμαχης διαφήμισης με μια πολιτικώς ορθή εκδοχή εντός των ημερών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...