Στο Nürburgring με τον τελευταίο πρωταθλητή της Class One!

Σχετικά άρθρα

692290

20 χρόνια. Τόσα πέρασαν, σύμφωνα με την περιγραφή του video που θα παρακολουθήσεις, από την τελευταία φορά που “πάτησε” πίστα το μαύρο Opel Calibra ITC V6. Και δε μιλάμε για κάποιο τυχαίο Calibra, αφού, με το συγκεκριμένο, αναδείχθηκε πρωταθλητής το 1996 ο Manuel Reuter στο κύκνειο άσμα της Class One και του βραχύβιου ITC, στη “χρυσή εποχή” του DTM/ITC.

500+ ίπποι από τον V6, 2.498 κ.εκ, κινητήρα, εξελιγμένο από την Cosworth, τον οποίο και θα ακούσεις, το μαύρο Calibra της Joest Team, στα χέρια του Reuter, τερμάτισε τρεις φορές στην πρώτη θέση, και ο Γερμανός πανηγύρισε τον έναν και μοναδικό τίτλο του στο DTM, 13 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Bernd Schneider με τη C-Class W202.

Στο βίντεο, βέβαια, o Reuter δεν το οδηγεί στο Oldtimer GP , που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα του Nürburgring, αλλά ένας άλλος σπουδαίος Γερμανός οδηγός, ο Joachim Winkelhock. Επίσης, το κίτρινο Opel Astra V8 Coupe που θα δεις, είναι το αγωνιστικό με το οποίο οι Μanuel Reuter, Timo Scheider, Volker Strycek και Marcel Tiemann αναδείχθηκαν νικητές στις 24 Ώρες του Nürburgring to 2003.

Τελικά, τα άλογα δεν τα σκοτώνουμε όταν γεράσουν….

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...