Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του VW CrossBlue

Σχετικά άρθρα

VW_Teramont_leaked_05

Και το όνομα αυτού Teramont. Ένα πρωτότυπο προ-παραγωγής του ολοκαίνουργιου επταθέσιου SUV της VW εθεάθη χωρίς κανενός ίχνος καμουφλάζ κάπου στην Κίνα, πριν από το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου, που έχει προγραμματιστεί να γίνει τους επόμενους μήνες.

Αποτελεί την έκδοση παραγωγής του CrossBlue concept που είδαμε το 2013, και σχεδιαστικά το επερχόμενο επταθέσιο μοντέλο μοιάζει σαν ένα τυπικό SUV της  VW, χωρίς να φέρει κάτι νέο από την άποψη σχεδιασμού.

Στο εμπρός μέρος, ο σχεδιασμός του διαθέτει εξελικτικό χαρακτήρα σε σχέση με το νέο Tiguan, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί και στο νέο Touareg. Στο επίκεντρο είναι η μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα και ασημένιες λεπτομέρειες. Το μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερες πίσω πόρτες, μεγαλύτερα πίσω παράθυρα και πιο ίσια γραμμή οροφής, ώστε να δημιουργηθεί ο επιπλέον χώρος για την τοποθέτηση τρίτης σειράς καθισμάτων, και να μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα.

VW_Teramont_leaked_01

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα αντλούν έμπνευση από αυτά του τελευταίου Tiguan, και ενώνονται με μία χρωμιωμένη μπάρα που “τρέχει” κατά μήκος της πόρτας του χώρου αποσκευών. Διακρίνεται το λογότυπο V6, που δηλώνει ότι το πρωτότυπο πιθανό κινείται με τον 3,6-λίτρων κινητήρα, απόδοσης 300 ίππων και 440 Nm ροπής, ενώ ίσως αποκτήσει και υβριδική ή plug-in υβριδική έκδοση, ενώ δεν θα υπάρχει πετρελαιοκίνητη έκδοση.

VW_Teramont_leaked_02

Το μεσαίου μεγέθους SUV θα τεθεί απέναντι στα Ford Explorer και Toyota Highlander και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο τους Τενεσί από τα τέλη του 2016, ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION.

Η γερμανική εταιρία έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο πως θα επενδύσει 820 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιό της στη πόλη Chattanooga στο Τενεσί, ώστε αυτό να είναι σε θέση να κατασκευάσει την επταθέσια έκδοση παραγωγής του Crossblue concept, αλλά θα παράγεται και από την κοινοπραξία της VW στην Κίνα, την FAW-Volkswagen, για την τοπική αγορά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...