Διέρρευσαν τα εσωτερικά των VW Golf facelift, CC και Teramont

Σχετικά άρθρα

vw-golf-dash-03

Πριν δύο μέρες διέρρευσαν φωτογραφίες τριών νέων μοντέλων της VW, αλλά τα δυο εξ αυτών δεν είχαμε εικόνα του εσωτερικού τους. Ο λόγος για τα Golf facelift και του νέου CC, με την φωτογραφία του εσωτερικού του Teramont να μην μας αποκαλύπτει πολλά.

Σήμερα, στις παρακάτω φωτογραφίες, πάλι από τους φίλους και συνάδερφους του ολλανδικού Autoblog, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις αλλαγές του εσωτερικού του ανανεωμένου Golf, καθώς και τη σχεδιαστική προσέγγιση των δύο νέων μοντέλων της γερμανικής εταιρίας.

Ξεκινώντας από το πρώτο, θυμάσαι το Golf R Touch concept που αποκάλυψε η Volkswagen στην φετινή CES; Κάπως έτσι μοιάζει η κεντρική κονσόλα του ανανεωμένου Golf, στην οποία κυριαρχεί μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Είναι τόσο μεγάλη που φαίνεται να έχουν μετακινηθεί προς τα πάνω και οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, και θα είναι λογικά διαθέσιμη σε ακριβότερα επίπεδα εξοπλισμού. Φαίνεται να έχει 16:9 ανάλυση, με τα κουμπιά αφής να βρίσκονται μόνο στην αριστερή πλευρά, και πλησίον του οδηγού.

vw-cc-dash-02

Προχωρώντας στο CC, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, το εσωτερικό του προέρχεται αυτούσιο από τη τελευταία γενιά του Passat, κάτι που αποδεικνύει τη συγγένεια των δύο μοντέλων.

vw-teramont-dash-02

Τέλος, στο Teramont η κεντρική κονσόλα διακρίνεται από τις σοβαρές και κοφτές γραμμές του, που θυμίζουν τα υπόλοιπα SUV μοντέλα της μάρκας.

ΠηγήAutoblog.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr