Πιθανή συνεργασία Apple-BMW για το Apple car;

Σχετικά άρθρα

apple-car-image-01

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Apple ετοιμάζεται να βγάλει το δικό της αυτοκίνητο και έχει ξεκινήσει να τρέχει το project Titan, όπως είναι η εσωτερική κωδική ονομασία του μέχρι στιγμής, ώστε αυτό να είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή το 2021.

Η αμερικάνικη εταιρία συνεργάζεται με σχεδόν όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αφού τους παρέχει την υπηρεσία CarPlay, αλλά, όμως, στο “πρόσωπο” της BMW ίσως έχει βρει τον συνεργάτη που επιθυμεί για την εξέλιξη του δικού της αυτοκίνητου. Αυτή την στιγμή το Carplay χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλη την γκάμα της βαυαρέζικης μάρκας, αλλά οι δύο εταιρείες μαζί θα μπορούσαν να το εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

Η αυτόνομη οδήγηση είναι το μέλλον της αυτοκίνησης και έχουμε δει σχεδόν όλες τις εταιρείες να ετοιμάζουν τέτοια συστήματα. Με αυτή την συνεργασία, η Apple θα μπορέσει να φτιάξει κάποιο εξελιγμένο λογισμικό αυτόνομης οδήγησης πολύ πριν το 2021 και την παρουσία του δικού της αυτοκίνητου, ώστε να χρησιμοποιηθεί και από τις δυο εταιρείες ξεκινώντας τις δοκιμές σε αυτοκίνητα της BMW.

Η γερμανική εταιρεία θεωρείται πρωτοπόρος στα θέματα που αφορούν τις τεχνολογίες ανθρακονημάτων και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο τα plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μια καλή βάση για το Apple car.

Η Apple μέσα από αυτή την συνεργασία, θα είναι κερδισμένη γιατί συνεργάζεται με μια από τις καλύτερες εταιρείες και αποκτά χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή του δικού της αυτοκίνητου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυξάνει σταδιακά την παρουσία της στην βιομηχανία και δεν μένει μόνο στις συνεργασίες για την παροχή του CarPlay στις άλλες εταιρείες.

ΠηγήApple World

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...