Verstappen: Θα πρέπει να ντρέπονται οι Vettel και Raikkonen

Σχετικά άρθρα

P-20160827-00825_News

Ο χθεσινός αγώνας στο Spa έχει περάσει στο παρελθόν, αλλά η «καταιγίδα» ακόμα δεν έχει κοπάσει. Αναφέρομαι φυσικά στην κόντρα μεταξύ των Ferrari και τον Max Verstappen, ο οποίος ήταν επιθετικός πέρα από τα όρια, χωρίς να πάρει κάποια ποινή από τους. Αυτό φυσικά ενόχλησε τη Scuderia, με αποτέλεσμα ο οδηγός της Red Bull Racing να δεχθεί πολλή κριτική.

Ο ίδιος βέβαια δεν πιστεύει πως έχει κάνει κάτι λάθος, και συνεχίζει να απαντά στις προκλητικές -κατά τον ίδιο- δηλώσεις του Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel. Ο Ολλανδός θεωρεί πως το δίδυμο της Ferrari θα πρέπει να… ντρέπεται, καθώς πιστεύει πως ο αγώνας του καταστράφηκε στην πρώτη στροφή, χωρίς μάλιστα ο ίδιος να κάνει κάτι λάθος.

Νομίζω ότι θα πρέπει να ντρέπονται που προκάλεσαν ατύχημα με την εμπειρία που έχουν και μετά να διαμαρτύρονται για ‘μένα. Δεν πρέπει να κάνουν δράμα μετά τον αγώνα για ό,τι έγινε. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαι χαρούμενος όταν κατέστρεψαν όλο μου τον αγώνα. Στην πρώτη στροφή, υπήρχε χώρος για τρία μονοθέσια. Όταν είχα δίπλα μου τον Kimi, άρχισε να με πιέζει. Αν ο Vettel δεν είχε στρίψει και είχε αφήσει 1 μέτρο περισσότερο, όλοι θα γλιτώναμε. Στο video, μπορείτε να δείτε όταν ο Vettel στρίβει, πάει πάνω στον Raikkonen. Και μετά ο Kimi έρχεται πάνω μου.

Μάλιστα, παραδέχεται ότι ίσως ήταν λίγο παραπάνω επιθετικός απ’ ό,τι θα έπρεπε, αλλά επισημαίνει ότι η επιθετικότητα αυτή ήταν απόρροια της επαφής στην πρώτη στροφή.

Αν καταστρέφουν τον αγώνα, δεν πρόκειται να είμαι χαλαρός. Νομίζω ότι μπορούν να το καταλάβουν. Όλα έγιναν μετά την πρώτη στροφή. Αν δεν είχε συμβεί τίποτα, δε θα ήμουν τόσο επιθετικός για να βγάζω τον Raikkonen έκτος πίστας με αυτόν τον τρόπο.

Νομίζω ότι έπρεπε να αφήσει λίγο, αλλά οι αγωνοδίκες πίστεψαν ότι ήταν εντάξει, έτσι είναι όλα καλά. Είναι σαν να είμαι ένα κόκκινο πανί για έναν ταύρο αυτή τη στιγμή. Πάντα φαίνεται να παίρνουμε ο ένας τον δρόμο του άλλου. Ξεκινάμε ξανά και προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Vettel μπορεί να έρθει και και να μου μιλήσει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσει τι έκανε στην πρώτη στροφή.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr