Bob Lutz: Δεν χρειάζεται μια κεντρομήχανη Corvette ή Cadillac

Σχετικά άρθρα

2017-Chevy-Corvette-Zora-ZR1 (2)

Εδώ και καιρό υπάρχει μια έντονη φημολογία πως η Chevrolet, που ετοιμάζει την όγδοη γενιά της Corvette, θα παρουσιάσει μια κεντρομήχανη έκδοση. Με αυτή την έκδοση, η εταιρεία πιστεύει ότι θα γυρίσει πάλι πίσω στις ρίζες της, καθώς έτσι γεννήθηκε η ιδέα της Corvette το 1953.

Ο Bob Lutz έδωσε συνέντευξη και έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον αυτής της επιλογής που ίσως δυσαρεστήσουν τους φαν της Corvette.

H Chevrolet δεν χρειάζεται μια κεντρομήχανη Corvette. Μια κεντρομήχανη Corvette θα πρέπει να έχει μια αυξημένη τιμή κατά $30.000 με $40.000 με την τιμή της να φτάνει τις $130.000 με $150.000.

Εκτός από το θέμα της τιμής υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα. Η αλλαγή τοποθέτησης του κινητήρα και η αλλαγή του τωρινού V8 για τον 4,2 twin-turbo V8 (LT5) η οποία δεν είναι αρκετή.

Η GM δεν θα το κάνει αυτό μέχρι να δούμε πως τα πάνε και τα υπόλοιπα κεντρομήχανα αυτοκίνητα από Ευρώπη αλλά και το Ford GT, το οποίο ενώ είναι ένα ωραίο αυτοκίνητο φαίνεται ότι σύντομα θα έχει κακή αξία.

2017 Corvette C8 (2)

O Lutz διέψευσε και τις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν την Cadillac να φτιάχνει ένα κεντρομήχανο σπορ αυτοκίνητο βασισμένο στην Corvette.

Η Cadillac δεν είναι σε θέση να φτιάξει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά ούτε το χρειάζεται. Δεν θα ξαναμπεί το σήμα της Cadillac σε αυτοκίνητο που βασίστηκε σε Chevrolet, θυμηθείτε τα αποτυχημένα παραδείγματα όπως την XLR και την ELR.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Cadillac teasάρει το Opulent Velocity Concept

Η Cadillac έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video του Opulent Velocity Concept, ενός νέου πρωτότυπο με το οποίο θα γιορτάσει τα 20στα γενέθλια των...

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...
Autoblog.gr