Μόνο στα παλιά ΙΧ μεγάλου κυβισμού αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Σχετικά άρθρα

athens kinisi traffic teli

Ενώ τα σενάρια για το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας δίνουν και παίρνουν, πηγές προσκείμενες στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή που θα επιφέρει επιβάρυνση τους ιδιοκτήτες ΙΧ.

Αντίθετα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, το μόνο που εξετάζεται είναι να υπάρξουν ελαφρύνσεις σε παλαιά και μεγάλου κυβισμού ΙΧ αυτοκίνητα προκειμένου να μην αναγκάζονται οι ιδιοκτήτες τους να καταθέτουν τις πιvακίδες τους.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι πρόκειται για μέτρο που στοχεύει στον περιορισμό του φαινομένου της μαζικής κατάθεσης πινακίδων στις εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...