Το ταχύτερο 4κύλινδρο AWD χειροκίνητο στον κόσμο γράφει νέο ρεκόρ!

Σχετικά άρθρα

Record

Λένε ότι το δύσκολο κομμάτι δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς εκεί. Και, για να το κάνεις, θα πρέπει να μην σταματάς ποτέ να προσπαθείς για το καλύτερο, ώστε να ανεβάζεις ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Οι μηχανικοί στις μέρες μας έχουν πάει τη βελτίωση σε άλλο επίπεδο, με αποτέλεσμα να βλέπουμε αρκετά συχνά χρόνους κάτι από 8 δευτερόλεπτα στο 4οοάρι.

Κι ενώ οι περισσότεροι το καταφέρουν αυτοί με θηριώδεις κινητήρες, υπάρχουν και άλλοι που ακολουθούν διαφορετική οδό, για το δικό τους, μοναδικό ρεκόρ. Σίγουρα θα θυμάσαι το ταχύτερο 4κύλινδρι χειροκίνητο και AWD αυτοκίνητο στον κόσμο. Το είχαμε δει πριν από 4 μήνες, αλλά έγινε ακόμα ταχύτερο.

Στο νέο ρεκόρ που σημείωσε, το βλέπουμε να κάνει το 1/4 του μιλίου σε 7,514 δευτερόλεπτα, βγαίνοντας με 200,98 μίλια/ώρα (323,44 χλμ/ώρα), όταν το προηγούμενο ρεκόρ είναι 7,46 δευτερόλεπτα και 321,72 χλμ/ώρα. Καταλαβαίνεις ότι η βελτιωμένη επίδοση αφορά την ταχύτητα εξόδου και όχι στον χρόνο.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...