Η Land Rover θέλει να “σταματήσει” τους βελτιωτές

Σχετικά άρθρα

land-rover-discovery-2017-14

Στην έκθεση του Παρισιού, η Land Rover ακόμα εκθέτει το ολοκαίνουριο Discovery – ένα μοντέλο που αν αληθεύουν αυτά που έχουμε ακούσει, θα είναι το πρώτο που θα αποκτήσει ειδική εκτός δρόμου έκδοση από το τμήμα SVO της Αγγλικής εταιρίας. Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Land Rover, Gerry McGovern, είχε να πει μερικά πράγματα γι’ αυτή την κίνηση:

Ένας από τους λόγους που στήσαμε το SVO είναι επειδή έχουμε δει βελτιωτές να παίρνουν το 99% της πνευματικής και δημιουργικής ιδιοκτησίας μας και να αλλάζουν μερικά πράγματα –γενικά όχι πολύ καλά- “σπάζοντας” τις εγγυήσεις και χρεώνοντας χρήματα γι’ αυτό.

Εκτός όμως από το ελαφρύ “κράξιμο” προς τους βελτιωτές, ο McGovern εξήγησε τη λειτουργία και τις δυνατότητες του SVO τμήματος.

Αν κάποιος έρθει και θέλει κάτι bespoke, μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε να κάνουμε ειδικές εκδόσεις. Το SVO έχει να κάνει με ένα αυτοκίνητο και μία τιμή – δεν υπάρχει όριο. Υπάρχει ο σχεδιασμός, ο ισχύς και ένα σωρό πράγματα που προσφέρουμε μέσω του SVO.

Εκτός αυτών όμως, ο McGovern “αποκάλυψε” και ότι υπάρχει ήδη μία σειρά αξεσουάρ για το Discovery που θα λανσαριστεί στο εγγύς μέλλον. Αξεσουάρ που όπως λέει ο ίδιος “σχεδιάστηκαν από την αρχή οπότε ενσωματώνονται όμορφα και δεν μοιάζουν σαν να τα έχει πετάξει κάποιος πάνω στο αυτοκίνητο”.

ΠηγήTopGear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...