Mercedes: Σε δύσκολη θέση ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

2016 United States Grand Prix, Sunday

Ιδιαίτερα μακρύς και βασανιστικός είναι ο δρόμος προς τον φετινό τίτλο των οδηγών. Το προβάδισμα βρίσκεται προφανώς υπέρ του Nico Rosberg, ο οποίος απέχει 26 βαθμούς από τον Lewis Hamilton, κάτι που σημαίνει ότι, ακόμα και με δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη, ο Γερμανός θα φτάσει στο πρώτο του προβάδισμα.

Η Mercedes έχει κατακτήσει μαθηματικά τον τρίτο της συνεχόμενο τίτλο, συνεπώς απολαμβάνει τη μάχη μεταξύ των οδηγών της. Ο Toto Wolff θεωρεί πως και οι δύο οδηγοί έχουν δύσκολο έργο, καθώς ο Rosberg θα πρέπει να μην εγκαταλείψει σε κανέναν από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες, διότι διαφορετικά τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά υπέρ του Hamilton.

Είναι σε δύσκολη θέση. Πρέπει να κοιτάει ξεχωριστά κάθε 3ήμερο, όπως και κάνει. Αλλά, πρέπει να βεβαιώνει ότι δε θα εγκαταλείψει, το οποίο είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Μπορείτε πιθανώς να το δείτε στην πρώτη στροφή, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του γι’ αυτό.

Ο Αυστριακός τονίζει ότι οι πιθανότητες είναι σαφώς υπέρ του Rosberg, αλλά παραδέχεται πως η μάχη είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, μιας και ο ένας δείχνει πιο δυνατός σε μία πίστα και ο άλλος σε κάποια άλλη.

Νομίζω ότι και οι δύο έχουν δύσκολη δουλειά. Ο ένας πρέπει να βεβαιωθεί ότι δε θα εγκαταλείψει και ο άλλος χρειάζεται βαθμούς και νίκες. Αν μπορούσα να επιλέξω, θα διάλεγα τον Nico, αλλά αυτό είναι καθαρά από θέμα πιθανοτήτων. Η πίεση βρίσκεται και στους δύο με διαφορετικό τρόπο. Ο Nico ήταν πολύ δυνατός στη Σιγκαπούρη, ο Lewis στη Μαλαισία, ο Nico ξανά στην Ιαπωνία και μετά ο Lewis στις ΗΠΑ. Συνεχίζει να ταλαντεύεται μεταξύ των δύο, έτσι είμαι πραγματικά περίεργος να δω πώς θα πάει.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...