Δεν αλλάζει η διοίκηση της F1, λέει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

bernie-ecclestone

Μετά από πολλούς μήνες υπομονής, η Liberty Media μπήκε τελικά στη Formula 1, δίνοντας $4,4 δισεκατομμύρια. Οι Αμερικανοί έχουν δείξει ότι στηρίζουν τις επενδύσεις που κάνουν, και το αφεντικό της εταιρείας δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα θα γνωρίσει πολλές αλλαγές.

Τα εισιτήρια θα είναι πολύ φθηνότερα, ενώ μέσα στους στόχους είναι ο τζόγος, η συνδρομητική τηλεόραση, αλλά και οι περισσότεροι αγώνες, στα πλαίσια της μεταμόρφωσης του αθλήματος. Βέβαια, ο Bernie Ecclestone συνεχίζει να έχει λόγο και μάλιστα ο Βρετανός λέει ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε δραματικές αλλαγές τα επόμενα χρόνια, καθώς υπάρχει η συμφωνία Concorde, με τις συζητήσεις για ανανέωση να γίνονται μετά το 2019.

Μπορώ να διαβεβαιώσω όσο βρίσκομαι στην εταιρεία, αυτή παραμένει ως έχει. Δε θα υπάρξει καμία αλλαγή. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί μέτοχοι, και οι μέτοχοι που ήρθαν τώρα θα είναι πιθανώς πιο εμπορικοί απ’ ό,τι ήταν η CVC. Αυτό είναι όλο.

Έχουμε μια συμφωνία με τις ομάδας και θα παραμείνουμε όπως τώρα. Και θα υπάρξουν οι συνηθισμένες συζητήσεις για την ανανέωση αυτής της συμφωνίας με τις ομάδας. Είναι μια εμπορική συμφωνία. Ας δούμε τι θα γίνει.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...