Ανθρώπινη βλακεία vs Diesel αυτοκίνητο σημειώσατε διπλό

Σχετικά άρθρα

alfa-romeo-diesel

Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία δεν έχουν όρια λένε και όπως κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κάτι νέο για το σύμπαν και την απεραντοσύνη του, το αντίστοιχο δυστυχώς  γίνεται και με τη βλακεία. Αν προσθέσει κανείς και το σημερινό κυνήγι των views και των likes στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν ωθήσει τη φαντασία μερικών ανθρώπων να σκαρφίζεται ό,τι πιο χαζό μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους, σίγουρα έχουνε να δουν πολλά τα μάτια μας ακόμα.

Έχουμε δει τους οπαδούς του γνωστού φαινομένου Coal Rollers, τους λάτρεις των μεγάλων σύννεφων μαύρου καπνού από τα diesel αυτοκίνητα με λίγα λόγια, και από την άλλη αυτούς που τα πολεμούν με κάθε μέσο, καθώς δεν θέλουν να δέχονται στο πρόσωπο αυτό το δηλητηριώδες μείγμα αερίων. Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσουμε το είδος ανθρώπου Coal Roller Blackhead που όχι μόνο του αρέσει να βλέπει τα μαύρα σύννεφα καπνού αλλά θέλει να τα τρώει ο ίδιος στο πρόσωπο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι έκανε, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Ας του δώσουμε μερικά views λοιπόν μιας και τόσο καπνό έφαγε ο άνθρωπος.

https://www.youtube.com/watch?v=mtSUn_clNDU

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...