Πυροτεχνουργοί ανατίναξαν μια παράνομα παρκαρισμένη Porsche 911 στο Παρίσι

Σχετικά άρθρα

6365058_porsche-explose

Ένας 25χρονος Γάλλος την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να βγει για ένα ποτό στο Παρίσι, παίρνοντας την Porsche 911 του. Επειδή όπως δεν μπορούσε να βρει μια θέση πάρκινγκ, αποφάσισε να παρκάρει το σπορ αυτοκίνητό του σε μια πιάτσα ταξί, αφήνοντας τα αλάρμ ανοικτά, μπας και γλυτώσει την κλήση.

Επειδή όμως ήπιε παραπάνω από το επιτρεπτό, αποφάσισε να αφήσει την Porsche του και να γυρίσει σπίτι του με ένα ταξί. Η 911 έμεινε μέχρι το πρωί στην πιάτσα των ταξί με τα αλάρμ ανοικτά και μπορεί την κλήση να την γλύτωσε, αλλά η αστυνομία ειδοποίησε την αντιτρομοκρατική, μιας και την θεώρησε ύποπτη. Έτσι, οι πυροτεχνουργοί αποφάσισαν να βάλουν μια μικρή ποσότητα εκρηκτικών στο καπό της 911, προκειμένου να βεβαιωθούν πως μέσα στο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο δεν υπήρχε κάποια βόμβα.

Σύμφωνα με την Le Parisien, ο 25χρονος παραδέχεται πως δεν έπρεπε να είχε παρκάρει την 911 του στην πιάτσα τον ταξί, αλλά σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση κατά της αστυνομίας, επειδή του προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο αυτοκίνητό του. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η αστυνομία, προτού οι πυροτεχνουργοί ανατινάξουν το καπό της 911, επικοινώνησαν μαζί του και τους είπε πως θα πάει στο σημείο για να απομακρύνει το αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους πυροτεχνουργούς “να κάνουν την δουλειά τους”.

ΠηγήLe Parisien

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr