Με τον κινητήρα της M3/M4, η BMW M2 CS

Σχετικά άρθρα

bmw-m2-gts-by-alpha-n-performance-1

Έχουμε δει μουλάρι της M2 CSL/GTS/CS να δοκιμάζεται στο Nurburgring και παρότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση, πηγή κοντά στην εταιρία αναφέρει ότι η M2 Clubsport είναι όντως στα σκαριά και θα την δούμε το 2018.

Θα παρουσιαστεί λίγο μετά την facelift έκδοση της M2, ως ΜΥ2019, με την σημαντικότερη αλλαγή να βρίσκεται κάτω από το καπό, καθώς θα κινείται από τον 3-λιτρο εξακύλινδρο biturbo S55, προερχόμενος από την M3/M4.

Η διαφορά θα είναι στην ιπποδύναμη, καθώς αντί για 425 άλογα, οι φήμες λένε ότι είναι detuned στα 400 άλογα, με τη ροπή να είναι ανάμεσα στα 500 της Μ240i και στα 550 Nm της M3/M4.

H Μ2 CS/CSL/GTS ή όπως αλλιώς ονομαστεί, θα είναι πιο ελαφριά από την M2, κάτι που θα συμβεί με την αφαίρεση του περιττού βάρους και την επένδυση σε περισσότερα ανθρακονήματα. Πιο συγκεκριμένα, η BMW για να πετύχει τη μείωση βάρους σκοπεύει να αφαιρέσει τα ηχομονωτικά υλικά και τα πίσω καθίσματα της M2, ενώ διάφορα σημεία από αλουμίνιο ή χάλυβα, θα αντικατασταθούν από ανθρακονήματα. Εξωτερικά η CSL/GTS θα διαθέτει μία διαφορετική αεροτομή τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενώ θα εξοπλίζεται και με ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Πηγήbimmerpost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...