To RAM 1500 σου γράφει ότι έχει Hemi κινητήρα; Μην είσαι τόσο σίγουρος…

Σχετικά άρθρα

2013-ram-1500-badge-2

Το εξής παράδοξο συνέβη με την FCA. Ως είθισται όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρέχουν τεχνικά εγχειρίδια για τη συντήρηση των μοντέλων του στους τεχνικούς για το πώς να αντιμετωπίσουν κάθε κοινό πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο όχημα.

Αλλά το δελτίο επισκευής 23-053-16 που εξέδωσε αυτό τον μήνα ο ιταλοαμερικάνικος όμιλος για ένα πρόβλημα με ορισμένα Ram 1500 ΜΥ2017 είναι πραγματικά τόσο αστείο, όσο και σύντομο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι μερικές ειδικές εκδόσεις του Ram 1500 που έχουν κάτω από το καπό τον 3,6-λίτρων V6 κινητήρα, στο εμπρός φτερό έχουν ένα σήμα Hemi, που υποδηλώνει ότι κινείται με τον 5.7-λίτρων V8 κινητήρα.

Έτσι, η FCA ανάφερε στους τεχνικούς της, ότι αν αυτό είναι το σενάριο, τα συγκεκριμένα σήματα θα πρέπει να αφαιρεθούν. Ίσως, όμως για κάποιους ιδιοκτήτες του RAM να είναι πιο εύκολο να κάνουν ένα engine swap, από το να επισκεφτούν τον τοπικό τους αντιπρόσωπο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr