One-Off Ferrari SP275 RW Competizione

Σχετικά άρθρα

ferrari_sp275_rw_competizione_19

Η αλήθεια είναι πως καιρό είχαμε να δούμε μια one-off δημιουργία της Ferrari και έτσι στο Ferrari Finali Mondiali στην Daytona παρουσιάστηκε η Ferrari SP275 RW Competizione, δίπλα στις P540 Superfast Aperta και F60 America, ακόμη δύο one-off δημιουργίες της Ferrari.

Διάβασε επίσης: Θέλεις one-off Ferrari. Να τι χρειάζεται για να πάρεις μία

Βασίζεται στην F12, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για την απλή ή την F12tdf, με τις αλλαγές στο αυτοκίνητο να εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες, στα πλαϊνά φτερά και στις νέες ζάντες.

ferrari_sp275_rw_competizione_01

Μηχανικά φορά τον V12 6,3-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα και ιδιοκτήτης του είναι ο Dr. Rick Workman από την Φλόριντα, ο οποίος το παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα. Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να κατασκευαστεί και είναι βαμμένη στο κίτρινο Giallo triplo strato χρώμα, διαθέτοντας μπλε carbon λεπτομέρειες.

ferrari_sp275_rw_competizione_06

Το bodykit έχει εμπνευστεί από την Ferrari 275 GTB/C του 1964 που ανήκει στον εκατομμυριούχο Preston Henn, ένα αυτοκίνητο που θεωρείται από κάποιους ότι είναι η πιο πολύτιμη Ferrari, μιας και αν ποτέ βγει στο σφυρί, θα μπορούσε να πιάσει τιμή μεταξύ 75 και 100 εκατ. δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...