Τον Σεπτέμβριο του 2017 το λανσάρισμα του νέου Renault Megane RS

Σχετικά άρθρα

Renault Megane RS teaser (1)

Από τη διαρροή ενός εγγράφου που δείχνει τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Renault μέσα στο 2017, μαθαίνουμε ότι το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου καυτού hatchback της γαλλικής εταιρείας θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2017. Το νέο Megane RS αναμένεται να διαθέτει έναν νέο 2 λίτρο κινητήρα με απόδοση πάνω από 300 άλογα, θα διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης όπως το Megane GT, φρένα Brembo και χειροκίνητο κιβώτιο. Η Renault με το νέο RS θέλει να καταφέρει να πάρει πίσω τον τίτλο του ταχύτερου προσθιοκίνητου από τον VW Golf GTI Clubsport S.

2018-renault-megane-rs-confirmed-for-european-market-launch-in-september-2017

H αρχή των παρουσιάσεων για το 2017 θα γίνει με την ανανεωμένη έκδοση του Captur, το οποίο στο έγγραφο αναφέρεται σαν Captur Phase 2, και από την φωτογραφία φαίνεται πως αποκτά την νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Λογικά η παρουσίαση του θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης και τον Μάιο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του. Τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του νέου Koleos και με αυτό το μοντέλο η Renault θέλει να ανταγωνιστεί το X-Trail, το Outlander και το CR-V. Το νέο SUV βασίζεται στο νέο Talisman και κατά πάσα πιθανότητα στην Ευρώπη θα πωλείται με τον 2,0dCi με 177 άλογα και 380Nm ροπής. Θα είναι διαθέσιμο σαν προσθιοκίνητο ή AWD, με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο.

2018-renault-megane-rs-confirmed-for-european-market-launch-in-september

Τον Νοέμβριο και όχι νωρίτερα αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη το νέο pick-up Alaskan που βασίζεται στο Nissan Navara. Θα κινείται από τον Euro6 2,3 dCi με sinlge-turbo και twin-turbo με απόδοση 160 και 190 άλογα. Από αυτά φαίνεται η Renault θα έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα για το 2017.

ΠηγήFerd

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...