Η BMW δεν σκέφτεται τη νέα Μ1

Σχετικά άρθρα

bmw logo

Με τις Audi και Mercedes να προσφέρουν τα AMG GT και R8 στην αγορά, το τμήμα M της BMW δεν ενδιαφέρεται στο να βγάλει στην αγορά ένα σπορ αυτοκίνητο. Αυτό δήλωσε ο Ian Roberston, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρίας, ο οποίος είπε δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δεν έχουμε κανένα σχέδιο να κατασκευάσουμε ένα Μ σπορ μοντέλο όπως έχουν η Audi και η AMG. Το τμήμα Μ είναι ήδη πολύ απασχολημένο. Αν κοιτάξει κάποιος την δουλειά που κάνει το τμήμα M θα διαπιστώσει πως είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο μέρος της εξέλιξης των M Performance.

Παλαιότερα είχε γίνει γνωστό πως επιθυμία του τμήματος M ήταν να βγάλει στην αγορά την νέα M1, αλλά τελικά η διοίκηση της BMW αποφάσισε πως κάτι τέτοιο δεν αξίζει και έτσι έβγαλε στην αγορά το i8, με τον Roberston να το χαρακτηρίζει ως το σπορ μοντέλο του αύριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...