Τέλος η συνεργασία της Porsche με την EA

Σχετικά άρθρα

nfs-the-run-porsche-911-carrera-s-side-profile-racing-shot-nowm

Η Porsche και η EA Games το 2000, είχανε υπογράψει ένα συμφωνητικό με το οποίο η Electronic Arts είχε το αποκλειστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα μοντέλα της Porsche στα παιχνίδια της. Με το συμφωνητικό αυτό να λήγει φέτος, η Porsche, μέσω του υπεύθυνου μάνατζέρ της, Sebastian Hornung, ανακοίνωσε πως η συνεργασία δεν θα επεκταθεί, μιας και οι δύο πλευρές δεν είναι ευχαριστημένες από την σημερινή κατάσταση.

Όπως συμπλήρωσε ο Hurnung, η χρήση των μοντέλων της Ruf προκειμένου να αντικατασταθούν τα αυτοκίνητα της Porsche, δεν είναι κάτι το οποίο ήθελε η εταιρεία, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι φαν των φανταστικών εκδοχών των αυτοκινήτων της Ruf που εμφανίζονται σε διάφορα παιχνίδια. Βλέπεις τα μοντέλα της Ruf, παρά το ότι βασίζονται πάνω στις δημιουργίες της Porsche, η εταιρία θεωρείται ξεχωριστός κατασκευαστής, και έτσι άλλες εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών τα χρησιμοποιούσαν εδώ και καιρό προκειμένου να παρακάμψουν το συμβόλαιο της Porsche με την EA.

Με το συμφωνητικό της Porsche και της EA να μην ισχύει από το 2017, ένα είναι σίγουρο. Μοντέλα της Porsche θα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλο και περισσότερα παιχνίδια, όπως τα Forza 3 και Gran Turismo.

Πηγήspeedmaniacs

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...

Εκπληκτική restomod δημιουργία της Theon στην 911 (964) Targa

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις restomoded Porsche 911 (ειδικά της 964 σειράς) με την Singer, φαίνεται όμως ότι η αγορά ανακατασκευασμένων παλιών Porsche παρουσιάζει...