Ανοιχτή η Williams στην αποχώρηση του Bottas

Σχετικά άρθρα

valtteri-bottas

Η αποχώρηση του Nico Rosberg από τη Formula 1 έδωσε ενδιαφέρον στον συνήθως βαρετό Δεκέμβριο. Η Mercedes συνεχίζει να αναζητά τον οδηγό που θα πάρει το δεύτερο μονοθέσιο του 2017, με την επίσημη ανακοίνωση να μην έρχεται πριν από τις 3 Ιανουαρίου. Τις τελευταίες ημέρες, το ενδιαφέρον έχει στραφεί γύρω από τον Valtteri Bottas και τη Williams.

Η γερμανική ομάδα προσπαθεί να φέρει τον Φινλανδό στο Brackley, γι’ αυτό και προσφέρει έκπτωση €10 εκατομμυρίων στους κινητήρες που θα πουλά στη Williams το 2017, έχοντας διαθέσιμα χρήματα, από τον μισθό που θα έπαιρνε ο Rosberg αν έμενε. Συν τοις άλλοις, ένα σημαντικό όπλο είναι ο Toto Wolff, που βρίσκεται στο management του Bottas, αλλά η Williams δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει.

Αναφορές λένε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Felipe Massa για τη επιστροφή του, ώστε η ομάδα να διατηρήσει τουλάχιστον έναν από τους δύο οδηγούς. Ο αναπληρώτρια επί κεφαλής των Βρετανών, Claire Williams, παραδέχεται ότι θα ήταν ανοιχτή στην αποχώρηση του Bottas, ενώ δε διστάζει να αναφέρει το όνομα του Massa, ως μια πολύ καλή εναλλακτική, που θα ανάψει το φως για τη μεταγραφή του 27χρονου στη Mercedes.

Είμαι ενθουσιασμένη να βλέπω ότι μια ομάδα σαν τη Mercedes έχει στη λίστα της τον Valtteri για αντικαταστάτη του Nico. Πάντα ξέραμε ότι ο Valtteri είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του αθλήματος και είμαστε περήφανοι που οι Πρωταθλητές το αναγνωρίζουν αυτό.

Ωστόσο, η Williams έχει τις δικές τις φιλοδοξίες και πρέπει πάντα να διασφαλίζουμε ότι δίνουμε στην ομάδα μας την καλύτερη ευκαιρία για να προχωρήσει μπροστά. Οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει μόνο αν η Williams παραμείνει σε δυνατή θέση για το 2017. Αν επιτρέψουμε στον Valtteri να φύγει, θα το κάνουμε αν ήταν διαθέσιμη μια έμπειρη και ικανή εναλλακτική, όπως κάποιος σαν τον Felipe Massa, για παράδειγμα.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα