Πρωτοβουλία «Keep Fighting» από την οικογένεια του Schumacher

Σχετικά άρθρα

michael-schumacher

Σε δύο βδομάδες, θα συμπληρωθούν 3 χρόνια από τη στιγμή που η ζωή του Michael Schumacher και της οικογένειά του πήρε μια τελείως διαφορετική τροπή. Ο Γερμανός πολυπρωταθλητής παρέμεινε για 6 μήνες σε κώμα μετά από το ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις, ενώ σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του, στη Γενεύη της Ελβετία, σημειώνοντας αργή αλλά σταθερή πρόοδο.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, βλέποντας το ενδιαφέρον του κόσμου για τον 47χρονο, δημιουργήθηκε η πρωτοβουλία «Keep Fighting». Φυσικά, είναι μη κερδοσκοπική και ο στόχος είναι να εξαπλωθεί η θετική ενέργεια των εκατομμυρίων οπαδών του, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ο «Schumi» δεν τα παρατάει ούτε στιγμή.

Εκτός από το αντίστοιχο site, το keepfighting.ms, υπάρχει κι ένας αντίστοιχος λογαριασμός στο Twitter, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 14,2 χιλιάδες ακολούθους, αλλά ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς. Παρά το άνοιγμα προς τον κόσμο, η manager του Schumacher, Sabine Kehm, ξεκαθάρισε πως η υγεία του παραμείνει αυστηρά και μόνο ιδιωτική υπόθεση.

Η υγεία του Michael δεν είναι ένα δημόσιο θέμα, γι’ αυτό θα συνεχίσω να μην κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτή. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την προσωπική του σφαίρα. Νομικά και σε μακροπρόθεσμη βάση, κάθε ανακοίνωση για την υγεία του θα μπορούσε να μειώσει την προσωπική αυτή σφαίρα.

Ο Michael ήταν πάντα πολύ προστατευτικός όσον αφορά την ιδιωτική του ζωή, ακόμα και στις πιο επιτυχημένες στιγμές της καριέρας του. Εξασφάλιζε πάντα ότι υπάρχει μια σαφής και διακριτή γραμμή μεταξύ του δημόσιου προσώπου του και του ιδιωτικού.

ΠηγήNBC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...