Η AC Cobra Mark VI ξανά διαθέσιμη στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Νοέμβριο είχες διαβάσει ότι η AC Cars προετοιμάζει το έδαφος για την αναγέννηση της AC Cobra το 2017, ο εισαγωγέας της εταιρίας στην Αγγλία, MacG Racing, ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει την Mark VI έκδοση του μοντέλου στην έκθεση Autosport International, στο Birmingham, την επόμενη εβδομάδα.

Η Cobra Mark VI είναι πλήρως ομολογκαρισμένη για την Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ μπορεί να προσφερθεί και ως δεξιοτίμονη. Στην “βασική” έκδοση το αυτοκίνητο διαθέτει αλουμινένιο αμάξωμα, σωληνωτό πλαίσιο, αγωνιστικά ψαλίδια, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της KW, φρένα της Brembo, χειροκίνητο κιβώτιο, δερμάτινες επενδύσει και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πεντάλς.

Κινείται από τον 6,2-λίτρων ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα, απόδοσης 437 ίππων και 585 Nm στις 4.600 σ.α.λ. Το βάρος του αυτοκινήτου δεν ξεπερνά τα 1.050 κιλά, ενώ επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 278 χλμ/ώρα. Προαιρετικά θα υπάρχει και ο 7,0-λιτρος big-block V8 κινητήρας, χωρίς να ανακοινώνεται η απόδοση του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...