Spy Video: Η Mercedes δοκιμάζει την CLE

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς της CLS, και εδώ και περίπου 3 μήνες τις δοκιμές στους δρόμους. Το πολυτελές τετράπορτο coupe σεντάν αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2018, και να λανσαριστεί μέχρι τα τέλη του ίδιου έτους ή στις αρχές του επόμενου.

Με βάση την νέα ονοματολογία της γερμανικής εταιρίας, το αυτοκίνητο θα ονομάζεται πλέον CLE, καθώς αποτελεί την coupe έκδοση της E-Class. Σχεδιαστικά θα ακολουθεί την φιλοσοφία των S-Class, E-Class και C-Class, έχοντας ωστόσο κεκλιμένη οροφή.

Ενδεχομένως η Shooting Brake έκδοση να καταργηθεί, με την CLE να κατασκευάζεται πάνω στην MRA αρχιτεκτονική και θα φέρει αρκετά χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης. Κάτω από το καπό θα συναντάμε εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες, ενώ θα προσφέρεται και μια plug-in υβριδική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...