Νέο trailer για το Cars 3 αποκαλύπτει δύο νέους χαρακτήρες

Σχετικά άρθρα

Τον Ιούνιο του 2017 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Cars 3 και η Pixar μαζί με την Disney έδωσαν ένα δεύτερο trailer της νέας ταινίας, στο οποίο αποκαλύπτεται πως σε αυτή θα υπάρχουν δύο νέοι χαρακτήρες.

Ο Owen Wilson δανείζει για ακόμα μια φορά τη φωνή του στον Lightning McQueen, ο οποίος επιστρέφει για την τρίτη περιπέτειά του, σε σκηνοθεσία του Brian Fee (Cars, Cars 2). Στο νέο trailer βλέπουμε δυο από τους νέους χαρακτήρες της ταινίας, τον Jakson Storm και την Cruz Ramirez, στους οποίους δανείζουν τις φωνές τους ο Armie Hammer και η Cristela Alonzo. Ο Jakson Storm είναι ο νέος κακός χαρακτήρας που φορά έναν V8 κινητήρα απόδοσης 850 ίππων, ενώ η Cruz Ramirez είναι η φίλη του Lightning McQueen.

Για το σενάριο έχουμε μάθει πως ο McQueen έχει αρχίσει πλέον να χάνει έδαφος στους αγώνες από τη νεότερη γενιά αυτοκινήτων, ενώ έχει και ένα σοβαρό ατύχημα σε έναν αγώνα Nascar. Μετά από αυτό θα πρέπει να ανακάμψει, ώστε να μην εγκαταλείψει πρόωρα το άθλημα που αγαπάει. Για να επιστρέψει θα χρειαστεί τη βοήθεια της νεαρής προπονήτριας, Cruz Ramirez και την έμπνευση του Fabulus Hudson Hornet.

Έτσι ο McQueen θα πρέπει να αποδείξει πως δεν έχει τελειώσει και θα τεστάρει την καρδιά του πρωταθλητή στη μεγαλύτερη πίστα του Piston Cup Racing, ενώ ο νέος εχθρός ονόματι Jackson Storm έρχεται να πάρει τα ηνία.

Το πρώτο μεγάλο trailer της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου, με τα αυτοκίνητα του Cars 3 να βρίσκονται στην έκθεση του Detroit.

https://www.youtube.com/watch?v=t-IYmpvhmHk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...