Ένα Lexus με διπλούς V8 κινητήρες για την θάλασσα

Σχετικά άρθρα

Ο Akio Toyoda, ο CEO της Toyota είχε μια επιθυμία. Να δει ένα πολυτελές, σπορ σκάφος που θα είχε τον σχεδιασμό της Lexus. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως το θαλάσσιο τμήμα της Toyota και της Lexus, ανέλαβε τη δημιουργία του και μας παρουσιάσει το Lexus Sport Yacht Concept.

Το πρωτότυπο είναι πλήρως λειτουργικό και είναι κατασκευασμένο από carbon από το Marquis-Carver Yacht Group με έδρα το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, ζυγίζοντας 1 τόνο λιγότερο από το αν ήταν κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Κίνηση παίρνει από δύο 5,0-λίτρων V8 κινητήρες που προέρχονται από το Lexus RC F και μάλιστα φαίνονται μέσω του διάφανου καλύμματος του χώρου των κινητήρων. Ο κάθε κινητήρας παράγει 440 άλογα, αποδίδοντας συνολικά 880 άλογα, ιπποδύναμη ικανή να χαρίσει στο σκάφος ταχύτητα 43 κόμβων (80 χλμ/ώρα).

Το Lexus Sport Yacht είναι πολυτελέστατο, μπορεί να μεταφέρει οκτώ άτομα στο κατάστρωμα, με τα δύο να κάθονται δίπλα από τον οδηγό. Η Lexus έχει τοποθετήσει στο πολυτελές σκάφος της δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις και στο κάτω μέρος υπάρχει σύστημα κλιματισμού, τραπέζι, καναπές 6 ατόμων, μπάνιο και κουζίνα με νεροχύτη, ψυγείο και φούρνο.

Η Lexus δεν αναφέρει το παραμικρό για το αν πρόκειται να βγάλει στην αγορά το Sport Yacht concept.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας ήταν βαμμένα σε μαύρο, πορτοκαλί, κίτρινο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr