Αυτή η Ferrari F355 αναστατώνει το κυριακάτικο βράδυ σου!

Σχετικά άρθρα

Είχαμε δει τη Ferrari 360 N-GT να “αναστατώνει” τις ευρωπαϊκές αναβάσεις και σίγουρα, ακουγόταν καλύτερα από ένα μονοθέσιο της F1, απόψε θα παρακολουθήσουμε άλλο ένα αυτοκίνητο με το cavallino rampante, την διαχρονική και, για πολλούς, αγαπημένη F355.

500 ίπποι στις 9.000 σ.α.λ., φροντίζουν να κινούν με άνεση το βάρους 950 κιλών αγωνιστικού του Rene Ruch, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε αυτή και σε οποιαδήποτε άλλη αγωνιστική F355. Στη θέση του v8 των 3,5 λίτρων κινητήρα της “Ιταλίδας” βρίσκεται ένας άλλος V8, αυτή τη φορά 4 λίτρων, από την αγγλική Zytek. O κινητήρας βασίζεται σε αυτόν των 4 λίτρων που χρησιμοποιήθηκε από τα πρωτότυπα της κλάσης LMP1 από την αγγλική εταιρεία. Αν δε σου λέει κάτι το όνομα “Zytek”, να σου θυμίσω ότι ο Gordon Murray συνεργάστηκε με την αγγλική εταιρεία για την εξέλιξη και την παραγωγή του T.27, του μικρού ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πόλης.

‘Οπως και να έχει, με ιταλική ή όχι “καρδιά”, αυτή η F355 χαρίζει άφθονες μελωδίες στα αυτιά σου!

https://www.youtube.com/watch?v=WSk3Cwf4w_8&list=FLQ1lWiaqUL5ejVnceV4lxew&index=1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...