O πάγος στο οδόστρωμα κατέστρεψε το αγωνιστικό Abarth 124 RGT στο Monte Carlo

Σχετικά άρθρα

Στην χθεσινή απογευματινή ειδική του Rally Monte Carlo, St Leger Les Melezes – La Batie Neuve 2, και όγδοη συνολικά του αγώνα, υπήρχε μια αριστερή φουρκέτα, όπου ο πάγος που είχε το οδόστρωμα έφερε σε δύσκολη θέση σχεδόν όλα τα πληρώματα που πέρασαν από εκεί. Οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί με τα τετρακίνητα WRC θηρία, όπως θα δεις, είχαν αναίμακτες εξόδους, όμως ο Fabio Andolfi με το αγωνιστικό Abarth 124 RGT έχασε τον έλεγχο και κατέληξε πάνω στο δέντρο, που βρισκόταν στο εσωτερικό της στροφής. Ευτυχώς, από το ατύχημα ο μόνος τραυματισμός ήταν του αυτοκινήτου, καθώς το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του.

Με την 3η μέρα του αγώνα να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ο Sebastien Ogier βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση, καθώς ο Thierry Neuville είχε μια έξοδο, και έσπασε την πίσω αριστερή ανάρτηση του Hyundai i20 WRC του. Ο Γάλλος πλέον έχει διαφορά 47,1 δευτ. από τον δεύτερο Ott Tanak, όπου όπως και ο Ogier οδηγεί το νέο Ford Fiesta WRC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr