Massa: Το μονοθέσιο της Βραζιλίας είναι δικό μου, παρά την επιστροφή μου

Σχετικά άρθρα

Για να σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη, ο Felipe Massa ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι η σεζόν του 2016 θα ήταν η τελευταία στην καριέρα του. Γι’αυτό τον λόγο, και ως ένδειξης της προσφοράς του από την ομάδα της Williams στην οποία τρέχει για τρία χρόνια, η βρετανική ομάδα αποφάσισε μετά την καρό σημαία του αγώνα της πατρίδας του, να χαρίσει το μονοθέσιο με το έτρεξε σε αυτόν. Μαζί με το μονοθέσιο, η Williams χάρισε στον Massa ένα πορτρέτο με comics που απεικονίζουν την καριέρα του, αλλά και ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την καριέρα του.

Όμως, μετά την ξαφνική αποχώρηση από την Formula 1 του Nico Rosberg και την μεταγραφή του Valtteri Bottas από την ομάδα του Grove στην πρωταθλήτρια, ο 35-χρονος Βραζιλιάνος επιστρατεύτηκε για ακόμα μια χρονιά.

Παρόλα αυτά, ο Massa επιβεβαίωσε ότι θα κρατήσει το μονοθέσιο, παρά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, τονίζοντας από το Miami που βρίσκεται για τον αγώνα των Πρωταθλητών:

Είναι δικό μου, είναι δικό μου. Είδα το αυτοκίνητο στο εργοστάσιο πριν από δύο μέρες, έχει το όνομά μου στα πλευρά του. Αυτό που συνέβη στους δύο τελευταίους αγώνες – ειδικά στην Βραζιλία – ήταν μια καταπληκτική αίσθηση. Ήταν το τέλειο συναίσθημα για να σταματήσω. Και τότε όλα άλλαξαν, και η καρδιά μου με πίεζε να συνεχίσω. Την ακολούθησα.

Ήταν μια μικρή έκπληξη όταν η Claire [Williams] μου τηλεφώνησε για να ρωτήσει αν διέκοπτα την αποχώρησή μου, αλλά είμαι έτοιμος σίγουρα και έχω κίνητρο. Σίγουρα, δεν θα αποχωρούσα από τους αγώνες, και έψαχνα μια διαφορετική κατηγορία, αλλά στη συνέχεια όλα άλλαξαν – και ακόμα δεν αισθάνομαι τόσο μεγάλος, και είμαι έτοιμος να επιστρέψω και πάλι.

Μιλώντας για τον πρώην -πλέον- teammate Valtteri Bottas, είπε:

Πραγματικά ελπίζω τα καλύτερα για τον Valtteri, τώρα έχει την ευκαιρία να πετύχει στη Mercedes. Είναι η ομάδα που κέρδισε τα τρία τελευταία πρωταθλήματα, και είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να είναι και πάλι ανταγωνιστική. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη, όταν ο Nico αποφάσισε να σταματήσει, και είμαι πίσω στη F1 λόγω αυτού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...