H Subaru θα παρουσιάσει το νέο XV στην Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Στην περσινή σημαντικότερη έκθεση της Ευρώπης, η ιαπωνική εταιρία μας έδειξε το XV concept, και με σημερινό δελτίο τύπου της ανακοίνωσε ότι στην αντίστοιχη φετινή έκθεση θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της έκδοση παραγωγής της νέας γενιάς του μοντέλου.

Η δεύτερη γενιά του συμπαγούς crossover της Subaru θα βασίζεται στην νέα Global Platform της εταιρίας, αυτή που χρησιμοποιεί και το νέο Impreza. Φυσικά το νέο XV θα διατηρεί τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων της Subaru, boxer κινητήρες και τετρακίνηση, με τη νέα πλατφόρμα να διαθέτει ισχυρότερες αρθρώσεις, κάτι που αναμένεται να μειώσει τους κραδασμούς, ενώ παράλληλα αυξάνουν την ακαμψία του και κατ’επέκταση τον χειρισμό του αυτοκινήτου.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας είναι ότι η πίσω αντιστρεπτική ράβδος έχει τοποθετηθεί απευθείας στο πλαίσιο, και έτσι μειώνονται οι κλίσεις του αμαξώματος κατά 50%. Χάρη στη νέα πλατφόρμα, ο κινητήρας έχει τοποθετηθεί 5 χλστ. πιο χαμηλά, φέρνοντας έτσι το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου ακόμα πιο κοντά στο έδαφος.

Η συνέντευξη τύπου της Subaru στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo της Γενεύης έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας), στις 7 Μαρτίου.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Subaru are pleased to announce that the all-new Subaru XV will make its global debut at the 87th Geneva International Motor Show to be held in Switzerland 7th-19th March 2017.

Fitted with Subaru’s renowned Symmetrical All-Wheel Drive system, XV is a compact SUV with a personality packed exterior.

The all-new Subaru XV will be unveiled at the press conference scheduled for 11:00 AM (Central European Time) on 7th March at Subaru booth following a speech by FHI President & CEO, Yasuyuki Yoshinaga.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...