Επίσημο: Ford Expedition 2018

Σχετικά άρθρα

Η Ford παρουσιάζει τη νέα γενιά του Expedition, του μεγάλου SUV της, που όπως το νέο F-150, διαθέτει σώμα από αλουμίνιο, με το βάρος του να μειώνεται κατά 150 κιλά. Ζυγίζει 2.360 κιλά και έχει ελκτική ικανότητα 4.200 κιλών. Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Μπλέ Οβάλ στο Κεντάκι των Η.Π.Α, εκεί όπου κατασκευάζονται και τα μεγάλα Super Duty μοντέλα.

Το νέο Expedition τροφοδοτείται από τον V6 3,5-λίτρων EcoBoost κινητήρα και συνδυάζεται με το 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το αυτοκίνητο έχει αυξημένο μεταξόνιο κατά 7,5 εκατοστά, με το συνολικό του μήκος να αυξάνεται κατά 10 εκατοστά. Η έκδοση μάλιστα με το μακρύ μεταξόνιο είναι μεγαλύτερη κατά 2,5 εκατοστά, έχοντας το ίδιο μεταξόνιο με το Expedition της προηγούμενης γενιάς. Το εσωτερικό του διαθέτει περισσότερες θήκες για μικροαντικείμενα από ποτέ, με δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοαμητικά και αλουμινένιες λεπτομέρειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...