DS 7. Αυτό είναι

Σχετικά άρθρα

Χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ, ο φωτογραφικός φακός έπιασε το DS 7, το νέο SUV της γαλλικής εταιρίας που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο μήνα.

Το μοντέλο βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα της PSA και κίνηση θα παίρνει από τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης, ενώ θα υπάρχει και μια υβριδική έκδοση του, με την κορυφαία Performance έκδοση να αποδίδει κοντά στα 240-250 άλογα. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια, ανάμεσά τους και ένα νέο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi Q5, BMW X3 και τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας, με την DS να ετοιμάζει και δύο ακόμη μικρότερα crossovers, όπως και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Οι πωλήσεις του DS 7 θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 και η επιτυχία του θεωρείται ζωτικής σημασίας για την DS, προκειμένου να πιάσει τους στόχους πωλήσεων που έχει θέσει ως ένα premium brand.

ΠηγήCitronfeng

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...