28χρονη σημειώνει ρεκόρ με Top Fuel 11.000 ίππων!

Σχετικά άρθρα

Στους αγώνες drag και ειδικότερα στην κατηγορία των Top Fuel, οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι είναι άντρες. Αυτός είναι ο κανόνας, αλλά η Leah Pritchett αποτελεί μία από τις εξαιρέσεις. Η 28χρονη Αμερικανίδα όχι απλώς ξέρει να χειρίζεται ένα τέρας με 5ψήφια ιπποδύναμη, αλλά είναι ικανή να σημειώνει και ρεκόρ!

Το όχημά της έχει δύναμη 11.000 ίππων και η Pritchett πρόσφατα δοκίμασε να σημειώσει ρεκόρ, καταφέρνοντας να το πετύχει, έστω και ανεπίσημα, αφού ολοκλήρωσε τα 305 μέτρα (αν θέλεις 1.000 πόδια) σε 3,654 δευτερόλεπτα, βγαίνοντας με 534,06 χλμ/ώρα (331,85 μίλια/ώρα).

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, να σε πληροφορήσω πως από το 2013 είναι παντρεμένη με τον Gary Pritchett, επίσης οδηγό στα Top Fuel, από τον οποίο πήρε και το επίθετο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...