Audi RS5 και RS5 DTM στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Η Audi στην έκθεση της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει τα RS5 και RS5 DTM. Το νέο RS5 διαθέτει επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη, με τις μεγάλες ζάντες, τις απολήξεις των εξατμίσεων και τα μεγάλα δισκόφρενα να ολοκληρώνουν την εικόνα του αυτοκινήτου.

Μηχανικά αναμένεται να φορά τον V6 2,9-λιτρων κινητήρα της νέας Panamera 4S ο οποίος θα παράγει 450 άλογα και 600 Nm ροπής. Έτσι, για τα 0-100 χλμ/ώρα αναμένεται να χρειάζεται λιγότερο από 4 δευτ., με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα, ενώ όταν ο πελάτης επιλέξει το προαιρετικό σπορ πακέτο, αυτή θα φτάνει τα 280 χλμ/ώρα.

Το Audi A5 DTM θα βασίζεται πάνω στη νέα γενιά του πετυχημένου μοντέλου της γερμανικής εταιρίας και διαθέτει επιθετικό bodykit με τεράστια πίσω αεροτομή, νέους προφυλακτήρες, μεγάλο μπροστινό splitter, πρησμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές και πίσω διαχύτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...