Μπροστά από τη Red Bull η Mercedes, λέει ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Δύσκολα μπορεί κανείς να εξάγει συμπεράσματα από τις χειμερινές δοκιμές. Το πρώτο από τα δύο 4ήμερα έχει ολοκληρωθεί, με τη Mercedes να δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι, τη Ferrari να ξεκίνησε καλά, ενώ η Red Bull δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για χρόνους, γνωρίζοντας ότι αυτοί δεν έχουν καμία σημασία τώρα, παίζοντας το γνωστό της κρυφτούλι.

Ομάδες και οδηγοί είναι σίγουρα επικεντρωμένοι περισσότερο στη δική τους δουλειά, όμως δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον και για τους αντιπάλους. Ο Max Verstappen είναι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα, αλλά ξέρει ότι η Mercedes έχει ένα πλεονέκτημα, που εντοπίζεται κυρίως στο power unit, όμως ο Ολλανδός έχει πίστη στους μηχανικούς της Renault και της ομάδας του.

Πιστεύω ότι ίσως η Mercedes εξακολουθεί να έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τη δύναμη στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά θα την πιάσουμε. Σίγουρα, το μονοθέσιο θα αλλάξει αρκετά πριν πάμε στη Μελβούρνη, όπως θα συμβεί και με όλους.

Είναι πάντα καλό να τρέξεις λίγο στο βρεγμένο την πρώτη βδομάδα των δοκιμών. Φυσικά και οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, καθώς ο ήλιος λάμπει και η πίστα είναι υγρή, αλλά τουλάχιστον πήραμε την πρώτη γεύση για το πώς είναι τα βρόχινα ελαστικά. Το πιο σημαντικό πράγμα για ‘μάς αυτή τη βδομάδα ήταν να γράψουμε χιλιόμετρα και να ξέρουμε ότι όλα τα στοιχεία αντέχουν.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα