Alonso: Σε κανονικές συνθήκες είμαστε τελευταίοι και προτελευταίοι

Σχετικά άρθρα

Από τον κινητήρα της Honda περιμέναμε να εγκαταλείψει η MCL32 του Fernando Alonso, τελικά από πρόβλημα στην ανάρτηση αναγκάστηκε ο Ισπανός να δει τους 7 τελευταίους γύρους του αγώνα της Αυστραλίας από το pitbox της βρετανικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, το powerunit της ιαπωνικής ομάδας μόνο ανταγωνιστικό δεν έδειξε, με τον Alonso να δηλώνει συγκεκριμένα:

Οδηγούσα έναν από τους καλύτερους μου, μέχρι τώρα, αγώνες, και παραδόξως ήμασταν στους βαθμούς όλο τον αγώνα. Από άποψη απόδοσης είμαστε τελευταίοι. Ήμασταν δέκατοι, διότι ο γύρος μου στις κατατακτήριες χθες ήταν πολύ καλός, στην εκκίνηση κατάφερα να κερδίσω μία θέση, και στη συνέχεια η εγκατάλειψη του [Romain] Grosjean μας έδωσε άλλη μια θέση. Υπό κανονικές συνθήκες, σε μια κανονική πίστα θα πρέπει να είμαστε τελευταίοι, και προτελευταίοι. Έπρεπε να κάνω τεράστια οικονομία καυσίμου, που μας πληγώνει πολύ, αλλά κατάφερα να κρατήσω τη θέση μου. Ήταν έκπληξη που ήμουν τόσο ψηλά, αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να τερματίσουμε, και πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σύντομα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr