Η Jeep teasάρει τα φετινά Easter Safari πρωτότυπα

Σχετικά άρθρα

Σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πραγματοποιείται η καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση Easter Jeep Safari στην έρημο Moab, στην Utah των H.Π.Α., και φέτος σηματοδοτεί την 51η διοργάνωση. Εκεί, η αμερικάνικη εταιρία θα φέρει, όπως κάθε χρόνο, 7 ειδικά concepts που δημιουργήθηκαν από την Mopar με προϊόντα της Jeep Performance Parts και σήμερα μέσω των δύο teaser φωτογραφιών μας δίνει μια ιδέα του τι να περιμένουμε.

Το πρώτο είναι το Jeep Switchback και το δεύτερο το Quicksand. Παρότι οι teaser φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν πολλά πράγματα, είναι εύκολο να διακρίνεις ότι και τα δύο πρωτότυπα βασίζονται στο Wrangler. Όπως φαίνεται θα διαθέτουν μια σειρά από βελτιώσεις, όπως ανοιχτό σχεδιασμό, μεγαλύτερα ελαστικά, και ράγες οροφής.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

The Jeep® and Mopar brands have once again joined forces to create a selection of concept Jeep vehicles for the upcoming 51st annual Easter Jeep Safari, taking place in Moab, Utah, April 8-16. The Jeep Quicksand concept and the Jeep Switchback concept are two of the new vehicles that will head to Moab. Look for more information and images on these vehicles later this week.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...