H Tesla κάνει διαθέσιμη την έκδοση λογισμικού 8.1

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοίνωσε η Tesla έδωσε μέσω over-the-air αναβάθμισης, την έκδοση 8.1 του λογισμικού της, που προσθέτει μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων στα μοντέλα της, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το Autopilot 2.0, που κάνει χρήση ραντάρ και σε συνδυασμό με τις μπροστινές κάμερες και το νέο software, το σύστημα πλέον αναγνωρίζει καλύτερα τον δρόμο.

Στην έκδοση 8.1, η Tesla έχει αυξήσει το όριο ταχύτητας της λειτουργίας Autosteer στα 130 χλμ/ώρα, ενώ επιστρέφει το σύστημα Summon, μέσω μιας σουίτας που η Tesla την ονομάζει “Tesla Vision”. Επίσης το σύστημα αυτόματης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, δίνει την δυνατότητα στα Model S και Model X να αλλάζουν λωρίδα αυτόνομα, όταν ο οδηγός έχει ενεργοποιήσει το AutoSteer και πατήσει τον διακόπτη των φλας.

Επίσης η έκδοση 8.1 φέρει αλλαγές στο μενού του ραδιοφώνου, με την προσθήκη “Αγαπημένων”, με την εφαρμογή των χαρτών να μπορεί να προβάλλει τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, όπως και τις βαθμολογίες τους στο Google. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα τα προσκέφαλα να ρυθμίζονται από την οθόνη αφής, με τις ρυθμίσεις τους να αποθηκεύονται στο προφίλ του κάθε οδηγού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...