Ο Antonio Giovinazzi θα τρέξει και στην Κίνα, καθώς ο Pascal Wehrlein δεν μπορεί

Σχετικά άρθρα

Και ενώ ο Pascal Wehrlein αρχικά είχε δηλώσει έτοιμος να τρέξει στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στην πίστα της Μελβούρνης, τελικά ισχυρίστηκε θέμα φυσικής κατάστασης, και στην θέση του στο μονοθέσιο της Sauber, έτρεξε ο Antonio Giovinazzi.

Ο 22-χρονος Γερμανός, όμως, δεν θα μπορέσει να τρέξει ούτε στον αγώνα της Κίνας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον ίδιο να δηλώνει:

Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι να μπορώ να γυμνάζομαι εντατικά για να εξασφαλίσω μια 100% απόδοση από την πλευρά μου, το συντομότερο δυνατόν. Τότε θα είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος για τον πρώτο ολοκληρωμένο αγωνιστικό τριήμερο με την Sauber F1 Team. Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να είναι στο Μπαχρέιν, αλλά, αν όχι, τότε θα πάρω όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι τη Ρωσία, για να βεβαιωθώ ότι είμαι απόλυτα έτοιμος.

Από την πλευρά της, η επικεφαλής της ελβετικής ομάδας, Monisha Kaltenborn, το υπερασπίστηκε, λέγοντας:

Μας το είπε πολύ γρήγορα. Χρειάζεται πολύ δύναμη για έναν οδηγό να το πει αυτό. Ήταν πολύ γενναίος και πολύ εντυπωσιακός. Όλοι τον ξέρουν πόσο φιλόδοξος είναι, και να καταλήξει σε αυτό χρειάζεται πολύ κουράγιο και μια ισχυρή προσωπικότητα. Νομίζω ότι δείχνει πολλά για την προσωπικότητά του, τη δύναμή του, το θάρρος του και πόσο ομαδικός παίκτης είναι. Όσοι λένε οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να ντρέπονται, γιατί ίσως δεν έχουν το μισό θάρρος που έχει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα