Alonso: Δε φεύγω από τη McLaren

Σχετικά άρθρα

Ο πιο αδικημένος οδηγός της τελευταία δεκαετίας είναι ίσως ο Fernando Alonso. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος που βρίσκεται στο grid, έχει να κατακτήσει πρωτάθλημα από το 2006, αφού σπανίως οδηγούσε το ταχύτερο μονοθέσιο από τη στιγμή εκείνη. Θεωρώντας πως στη Ferrari δεν έχει μέλλον, το 2015 επέστρεψε στη McLaren, μια κίνηση που σίγουρα δε θα έκανε αν γνώριζε ότι η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Αρκετοί είναι αυτοί που «συμπονούν» τον Ferni, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι δε θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στη McLaren. Ανάμεσά τους και ο Mark Webber, δηλώνοντας πρόσφατα πως ο Alonso ίσως να αποχωρήσει από το Woking εντός της σεζόν. Ακούγοντάς τα όλα αυτά, ο 35χρονος θέλησε να απαντήσει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά και πως θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, που λήγει στα τέλη της φετινής σεζόν.

Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι φυσιολογικό να μιλούν οι οδηγοί, κι έχω διαβάσει σχόλια από τον κόσμο. Επίσης, στην Ισπανία, αν ένας πρώην οδηγός αγώνων μιλάει, τον ρωτάνε πάντα για τον Alonso. Και όλοι φαίνεται να είναι κοντά μου, λες κι έχω πάθει κατάθλιψη. Αλλά δεν είναι έτσι. Στη Formula 1, πάντα δίνω το καλύτερό μου, είμαι πιο προετοιμασμένος από ποτέ και αγωνίζομαι στο μέγιστο που μπορώ.

Η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική τώρα. Αυτό είναι αλήθεια και δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε μία μέρα, είναι πολύ σκληρή δουλειά. Την ίδια ώρα, πιστεύω ότι η ομάδα περιμένει μια επιπλέον δουλειά από εμένα τώρα, ένα επιπλέον αποτέλεσμα, όπως έγινε στην Αυστραλία, όταν οι προσομοιώσεις έδειχναν όταν θα είμαστε τελευταίοι και ήμασταν 10οι. Στην Κίνα, αν οι προσομοιώσεις λένε ότι θα είμαστε τελευταίοι, ελπίζω ότι θα είμαι στους βαθμούς.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...