Εκτός Formula 1 το Μαλαισιανό Grand Prix

Σχετικά άρθρα

Ήταν το 1999, όταν η Μαλαισία έμπαινε με μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της Formula 1. Από τότε μέχρι και σήμερα, η χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας έδινε σταθερά το παρών, ωστόσο το ταξίδι αυτό έφτασε στο τέλος του, όπως ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα. Το 2018 θα έχουμε δύο νέες προσθήκες, με την πρώτη να είναι η επιστροφή της Γαλλίας (με την πίστα του Paul Ricard), και τη δεύτερη η Γερμανία, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα την πίστα.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε 21 αγώνες, όσους δηλαδή και πέρυσι. Το νούμερο αυτό είναι το μέγιστο σύμφωνα με τους υπεύθυνους, με τον Sean Bratches, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Formula 1 για τα εμπορικά δικαιώματα να ευχαριστεί τη Μαλαισία για τη φιλοξενία, τη συνέπεια και το πάθος που έδειξε όσον αφορά το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Είναι πάντα λυπηρό να λέμε αντίο σε ένα μέλος της Formula 1. Σχεδόν για δύο δεκαετίες, οι Μαλαισιανοί οπαδοί της Formula 1 έχουν αποδείξει ότι είναι μερικοί από τους πιο παθιασμένους υποστηρικτές. Όπως είπαμε και στη Μελβούρνη, έχουμε κάποια μεγάλα σχέδια, για να φέρουμε την παγκόσμια βάση των οπαδών πιο κοντά από ποτέ στο άθλημα, προσφέροντας μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία και δημιουργώντας νέα events. Ανυπομονούμε να μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτά τα σχέδια όσο προχωρά η σεζόν.

Θα έχουμε 21 συναρπαστικά events για το πρόγραμμα του 2018, με τις προσθήκες της Γαλλίας και της Γερμανίας. Θα ήθελα να πάρω αυτή την ευκαιρία και να ευχαριστήσω το Sepang International Circuit για τη φιλοξενία και τον επαγγελματισμό όλων αυτών των ετών, αλλά και τη συνεχή δέσμευση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα